Service app  of  Digitale werkopdracht (DWO)

Service app of Digitale werkopdracht (DWO)

In Isah worden productie orders ingepland voor de service medewerkers. De service medewerkers zien dan in deze service app op het planningsscherm welke opdrachten ze moeten gaan uitvoeren. Informatie over de opdracht (informatie uit Isah bij de verkooporder, productieorder, of bewerkingsregel)  is in DWO te raadplegen, evenals de kenmerkwaarden van de service-objecten, en eventueel gekoppelde documenten.

Bij de klant kunnen de servicemedewerkers in DWO hun digitale werkbon invullen. Hierop kunnen niet alleen uren maar ook materialen en kilometers worden genoteerd.  Van de werkbon wordt een pdf gegenereerd die de klant van een handtekening kan voorzien.  De klant krijgt deze pdf vervolgens in zijn email. De pdf van de werkbon is als document in Isah terug te vinden, onder de betreffende verkooporder.

De uren worden direct in Isah gezet. De service medewerker beschikt over de mogelijkheid in DWO zijn indirecte uren of zijn afwezigheidsuren te noteren, zodat ook deze in Isah komen.

DWO kan zowel offline als online werken. Het beschikt over een eigen database die gesynchroniseerd wordt zodra er via het internet verbinding gemaakt kan worden met de Isah database.

DWO is geschikt voor windows 7 , 8 of 10 op zowel op tablet of laptop. Voor zowel muis als touch bediening (bij touch zijn de schermen voor touch aangepast)